SigFox Magento integration

SigFox Magento integration

TeraByte Software Solutions er stolte af at være blandt pionererne i udviklingen af et SigFox Magento integrations modul.

Modulet modtager SigFox data dynamisk og præsenterer det for Magento kunderne i tabeller og i brugervenlige grafer og tillader Magento kunden at opsætte advarsels-notifikationer for grænse-værdier i det modtagne SigFox datasæt.

TeraByte Software Solutions SigFox moduls brugerflade kan begrænses i tilgængelighed til foruddefinerede Magento Kunde grupper i Magento opsætningen, hvormed tilgængeligheden begrænses til betalende medlemmer/kunder.

I kraft af at TeraByte Software Solutions er forfatteren af dette modul, kan der hurtigt udvikles kunde-specifikke ændringer, samt videre-udvikling ved behov.

Om TeraByte Software Solutions:
TeraByte Software Solutions er et offshore IT-hus, der leverer services til både små og store virksomheder, hvad enten det er inden for web eller andre forretningsområder. TeraByte Software Solutions en kompetent og kvalitetsbevidst partner, der leverer digitale løsninger af høj kvalitet.
TeraByte Software Solutions

Om SigFox:
SigFox er verdens ledende IoT forbindelses service. Med dets globale LPWA (Low Power Wide Area) netværk, har SigFox genopfundet forbindelsesbrugen for IoT.

SigFox

Share this post